вівторок, 07 червня 2011 10:45

На Луганщині психічнохворий відрізав чоловікові геніталії

На Луганщині психічнохворий відрізав чоловікові геніталії

Чоловіка з відрізаними геніталіями знайшли жителі Ровеньок, що на Луганщині. Він лежав у лісосмузі. Стікав кров'ю, але ще був живий. Бідолаху тепер рятують лікарі, а таємничого хірурга допитує міліція.

Того дня 20-річний Микола, як і завжди, блукав лісосмугою. Там помітив сплячого чоловіка, а біля нього - півлітрову пляшку з рештками самогону. Хлопець розбудив господаря скарбу і попросив оковитої. Та вже за кілька хвилин імпровізоване застілля закінчилося. Гість заходився бити співпляшника по голові, поки той знепритомнів. Потім дістав скальпеля і став препарувати живу людину.

Ніна Мар'яненко, сусідка: "У траві знайшли. Він стогне, лежить. Весь у крові, весь брудний. Це вже о 9 годині, а вона вона о пів на п'яту чула, але не зрадили значення. Ми чули стогони, але бомжів багато, думали, п'яний. Весь у крові, бруду. Медсестри сказали: ще 2 години - і сплив би кров'ю."

Поки за життя скаліченого чоловіка боролися лікарі, міліція шукала різника. Багато часу на те не знадобилося. Жорстокого хлопця зі скальпелем знала вся вулиця.

Ніна Мар'яненко, сусідка: "Котів різав, собак. Творив, що хотів. Маленький був - він вже ноги відрізав, очі, вуха. І ось вже на людей перебрався".

Щойно підозрюваний побачив правоохоронців біля свого дому, одразу дременув. Коли ж наздогнали, у всьому зізнався. Не забув додати - він психічнохворий. Відрізані органи горе-хірург поклав у пробірки та залив самогоном. Ці та інші препаровані частки людини та тварин зберігав вдома. Тут же слідчі виявили цілий арсенал медичного знаряддя.

Сергій Костулін, керівник відділу Ровеньківського МВ міліції: "Справа порушена за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Потерпілий, слава Богу, живий, але його стан стабільно важкий".

Нині ровеньківського хірурга тримають за ґратами. Незабаром з ним спілкуватимуться експерти. Якщо підтвердиться його неосудність, то на молодика чекає примусове лікування. 

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині психічнохворий відрізав чоловікові геніталії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути