неділя, 24 серпня 2014 00:01

На Донеччині снаряд потрапив у храм. Загинуло троє осіб

На Донеччині снаряд потрапив у храм. Загинуло троє осіб
Фото: gorlovka-eparhia.com.ua

У місті Кіровське Донецької області 23 серпня в результаті артилерійського обстрілу в храм святого праведного Іоанна Кронштадтського потрапив снаряд, загинули три людини.

Як повідомляє прес-служба Горлівської і Слов'янської єпархії Української Православної Церкви, храм повністю зруйнований. Кілька постраждалих доставлені в лікарні з важкими травмами, пише УНІАН.

За словами настоятеля храму протоієрея Георгія Циганова, обстріл стався під час вечірнього богослужіння, близько 16.30. Снаряд пробив дах в центрі будівлі і знищив перекриття, що обвалилось на людей, які молилися. Свічниця Ольга Радченко, і парафіяни Зінаїда Мелуга і Віктор Чернишов померли на місці. З травмами різного ступеня тяжкості госпіталізовані другий священик храму протоієрей Сергій Півень, його дружина, а також чотири парафіянки.

Архієпископ Горлівський і Слов'янський Митрофан висловлює глибокі співчуття та молитовну підтримку громаді храму і сім'ям загиблих і постраждалих людей, а всіх православних християн закликає до молитви про спокій покійних, одужання поранених і якнайшвидше припинення війни і відновлення миру.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині снаряд потрапив у храм. Загинуло троє осіб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути