понеділок, 17 червня 2013 16:42

На Черкащині за один день втопилося троє людей, серед них дитина

На Черкащині за один день втопилося троє людей, серед них дитина
Фото: fedpress.ru

16 червня о 18.35 в Каневі з Дніпра рятувальники витягли тіло 11-річної Дарини.  Дівчинка разом із 10-річним хлопчиком купалася в забороненому місці. Біля хвилерізу обоє почали тонути.

"Діти спочатку прогулювалися берегом коси. А потім почали купатися, хоч там це робити заборонено. Вздовж берега на відстані 13 км від ГЕС стоять попереджувальні знаки. Їхні крики про допомогу почув риболов, який в цей час знаходився неподалік. Чоловік одразу кинувся у воду. Але коловороти та сильна течія рознесли дітей у різні сторони. Риболов зміг спочатку врятувати лише хлопчика. Потім пірнав і намагався знайти дівчинку, але марно. Її тіло не поверхню підняли водолази обласної комунальної аварійно-рятувальної служби. Дівчинку знайшли дальші від того місця, де вона зникла, аж на 60 м. Глибина в тому місці сягає 15 м", - повідомив начальник відділу інформації та комунікацій з громадськістю управління державної служби з надзвичайних ситуацій Черкаської області 38-річний Олег Ткаченко.

Цього ж дня о 13.15 неподалік села Кедина Гора Золотоніського району потонув 36-річний Сергій із міста Золотоноша.

"Тонути він почав через судому.  Його друзі хоч і кинулися на допомогу, проте врятувати чоловіка не вдалося.  Його тіло знайшли водолази. А о восьмій вечора у селі Свідівок під Черкасами з Дніпра витягли тіло місцевого 38-річного жителя. Обставини щодо його загибелі поки що встановлюються", - додав Ткаченко.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині за один день втопилося троє людей, серед них дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути