Ексклюзиви
середа, 14 березня 2012 13:51

На Черкащині син зарізав матір, а потім цим же ножем вбив себе

На Черкащині син зарізав матір, а потім цим же ножем вбив себе

До чергової частини Смілянського міськвідділу міліції в Черкаській області звернулась стурбована жінка, яка повідомила, що не може зайти до будинку своєї колишньої свекрухи.

Жінка розповіла, що вона разом із сином приїхала з Росії провідати стареньку: раніше вона було одружена з сином цієї жінки, та не витримавши його пияцтва, ним розлучилася. І хоча з колишнім чоловіком жінка спілкуватися перестала, з його матір'ю вона і надалі продовжувала підтримувати дружні стосунки, її син любив бабусю та часто їздив до неї в гості. Приїхавши цього разу до міста Сміла, щоб поздоровити бабусю з і святом 8 березня, дома вони нікого не застали. Двері до будинку були зчинені на замок, а телефон бабусі на дзвінки не відповідав. Сусіди старенької теж не знали, де вона поділася, адже вже декілька днів її не бачили. Це змусило жінку звернувся до міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканку Кривого Рогу задушив шнурком колишній зек

Працівники міліції, що вирушили за вказаною адресою, побачили, що двері до будинку були зачинені на замок, а навколо були відсутні сліди. Коли працівники міліції відчинили двері до будинку та зайшли всередину, вони побачили прямо біля вхідних дверей тіло бабусі. В сусідній кімнаті на ліжку знаходився її мертвий син. Поблизу нього, на подушці, лежав закривавлений кухонний ніж.

Оперативників відразу насторожив факт, що двері до будинку були зачинені зсередини. При розмові з сусідами працівники міліції довідались, що декілька днів тому чули в будинку сварку, але не звернули на це уваги, адже чоловік полюбляв випити і часто сварився зі своєю матір'ю. Свідчення сусідів та речові докази наштовхували на версію, що саме син причетний до вбивства своєї матері. Більш детальний огляд місця події та висновки судово-медичної експертизи підтвердили підозри правоохорнців. Як з'ясували працівники міліції, чоловік в стані сильного алкогольного сп'яніння наніс удари кухонним ножем своїй матері в область серця, після чого та майже миттєво померла. Зрозумівши, що скоїв непоправне, він звів рахунки з життям за допомогою того ж самого ножа.

Наразі за фактом вбивства порушено кримінальну справу за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині син зарізав матір, а потім цим же ножем вбив себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути