середа, 14 березня 2012 10:46

За відмову від сексу донеччанин жорстоко вбив двох жінок

За відмову від сексу донеччанин жорстоко вбив двох жінок

На Донеччині 56-річний чоловік вбив двох 47-річних жінок. Причиною стала відмова однієї з жінок вступати в інтимні відносини зі зловмисником. Про це пише УНН.

У чергову частину Шахтарського міськвідділу поступило повідомлення про те, що в одному з приватних будинків із ознаками насильницької смерті виявлені тіла двох жінок.

Загиблими виявилися дві 47-річні місцеві мешканки. Причиною смерті однієї з них було проникаюче колото-різане поранення грудної клітки ліворуч з ушкодженням серця, іншої - травма голови і грудної клітини, завдана тупим предметом. За підозрою затримали 56-річного місцевого жителя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Черкащини за відмову від сексу вбив і порубав на шматки жінку

Було встановлено, що напередодні увечері до двох подруг заглянув чоловік. В ході сумісного розпиття алкогольних напоїв чоловік почав чіплятися до однієї з жінок, проте отримав відмову. У конфлікт втрутилася інша жінка. Сварка переросла у бійку: чоловік розбив об голову першої жінки два табурети і вдарив іншу ножем у груди, після чого викинув ніж, пішов додому і ліг спати.

За цим фактом порушено кримінальну справу за п.1 ч.2 ст.115 "Умисне вбивство двох і більше осіб" Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від 10-ти до 15-ти років або довічне позбавлення волі. Підозрюваному вибраний запобіжний захід - утримання під вартою.

Зараз ви читаєте новину «За відмову від сексу донеччанин жорстоко вбив двох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути