вівторок, 13 березня 2012 11:15

Мешканець Вінниччини забив жінку жаровнею

Мешканець Вінниччини забив жінку жаровнею

9 березня близько 21 години в селі Уладівка Літинського району Вінницької області 47-річний чоловік скоїв вбивство 65-річної співмешканки. Він наніс жінці близько 40 ударів тупим предметом.

За словами сільського голови Уладівки Миколи Грогуля, це була звичайна жаровня, якою перегортають перегорілі дрова.

"Разом вони жили вже 7 років. Хоча у нього є свій будинок. Колись мешкав у Кривому Розі, там у нього залишилась дружина і троє дітей. А років 10 назад осів в нашому селі в будинку свого батька", - розповів він.

Жінка має 2 дітей, які давно виїхали з села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Черкащини за відмову від сексу вбив і порубав на шматки жінку

"Навіть ніхто не знає, де вони живуть. Не родичались до неї, бо постійно пила. Племінники прийшли, коли сталась трагедія, а телефонів і адрес дітей не мають. Так і не дізнаються, що сталося. В минулому році вона пішла в ліс і ледь не замерзла, то люди знайшли і відправили в будинок людей похилого віку. Вона там побула 2 місяці, і повернулась додому. Бо там пити не дозволяють. І знову пішли п'янки-гулянки. От і допились", - сказав Микола Іванович.

Затримали за підозрою у вбивстві двох місцевих чоловіків, але після опитування одного відпустили. Слідство триває, але кажуть, що співмешканець зізнався у вбивстві.

"Всі в селі в шоці. Так жорстоко вбити жінку. Але, видно, він не тямив, коли це робив. Напився до безпам'ятства. Чоловік ніде не працював, пили на її пенсію. Часто сварились через це. В хаті тій пусто. Навіть підлоги немає. Все пропивали", - зауважили місцеві мешканці.

За подібний злочин можуть присудити до 10 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Вінниччини забив жінку жаровнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути