Ексклюзиви
четвер, 11 квітня 2013 14:55

На Черкащині фінансові інспектори вимагали 32 тисячний хабар

На Черкащині фінансові інспектори вимагали 32 тисячний хабар
Фото: www.volynpost.com

Оперативники УБОЗу Черкащини затримали двох співробітників міжрайонної фінансової інспекції. Чиновники вимагали 32 тис грн. від підприємця за зменшення суми збитків бюджету. Порушення виявили під час ревізії з використання бюджетних коштів.

"До співробітників управління по боротьбі з організованою злочинністю надійшла оперативна інформація, що ці двоє держслужбовців вимагають хабар. Ми попередньо перевірили інформацію і встановили, що це дійсно так. Отримавши підтвердження, ми розробили операцію по їх затриманню. Чиновників затримали "на гарячому", в їхньому кабінеті, коли їм передавали всю суму", - повідомив начальник УБОЗу Черкаській області Владислав Пустовар.

Слідчим управлінням обласної міліції відкритого кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). За цей злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та конфіскація майна.

Зараз ви читаєте новину «На Черкащині фінансові інспектори вимагали 32 тисячний хабар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути