понеділок, 07 жовтня 2013 14:15

На будівлі російського консульства у Києві з'явилася свастика
5

Фото: Фото: nr2.ru

У центрі Києва на будівлі консульського відділу посольства Росії з'явилася свастика. Її приліпили активісти Автономного союзу трудящих, що проводили акцію на підтримку учасниць групи Pussy Riot, які отримали тюремне ув'язнення за акцію в московському храмі Христа Спасителя.

Українські ліві вважають умови утримання Надії Толоконникової і Марії Альохіної у в'язниці нелюдськими, а тому звинувачують російську владу в фашизмі. Свастику, окрім будівлі консульства, маніфестанти також розмістили на портреті Володимира Путіна.

Мітингувальники тримали саморобні плакати "Смерть в'язниці, свободу протесту!", "Страх Pussy в підсвідомості!", "Путін вбиває Надію", "Гундяєв благословив на тортури над матір'ю!", а також вигукували різні гасла.

"Толоконникова зазнає утисків адміністрацією, на неї всіляко тиснуть, в той час як Хасіс - фашистка, яка брала участь у вбивстві Станіслава Маркелова та Бабурової - ніби співпрацює з в'язницею. Ми прийшли повідомити, що за перфоманс так жорстоко репресують. Pussy Riot - це панк-група, яка здійснила перфоманс під час молебню в церкві, вони увірвалися туди ніби вигнати фарісеїв і якось трохи звеселити народ, але консервативна, жахлива церква РПЦ - фашистська, продержавна, вся річ у тому, що вони Путіна хотіли прогнати, це основна причина, це була політична і клерикальна акція", - розповів один з учасників акції протесту.

Зараз ви читаєте новину «На будівлі російського консульства у Києві з'явилася свастика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути