понеділок, 24 квітня 2017 17:43

Чоловік вистрілив у подругу з батькового пістолета

Чоловік вистрілив у подругу з батькового пістолета

У Деснянському районі Києва чоловік випадковим пострілом із батькової зброї поранив подругу. Після скоєного викликав поліцію та лікарів. Потерпіла із пораненням у спину перебуває в лікарні, інформують у відділі комунікації поліції Києва.

"Близько опівночі до Деснянського управління поліції зателефонував 19-річний місцевий житель і повідомив, що від необережного поводження з пістолетом постраждала його 17-річна подруга. Зізнався, що винен у тому, що сталося. Він знайшов у помешканні пристрій для відстрілу гумовими кулями, який належав його батькові. Вирішив похизуватися ним. Через необережність випадково вистрілив дівчині в спину", - кажуть у поліціїї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У знаменитому готелі сталась стрілянина

Правоохоронці виїхали за вказаною адресою. Потерпілу доставили до лікарні, а зброю вилучили для проведення експертизи.

Слідчий відділ Деснянського управління поліції розпочав кримінальне провадження за необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Винуватцю загрожує обмеження волі до двох років. Проводять розслідування.

23 вересня, скориставшись відсутністю дорослих, неповнолітня взяла пристрій для відстрілу гумових куль та зробила смертельний постріл. Пістолет належить батькові загиблої – 43-річному громадянину України. Зброя зареєстрована належним чином.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік вистрілив у подругу з батькового пістолета». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути