середа, 30 січня 2019 15:39

"Можете відпиляти йому ногу" - у Росії вчителька провокувала школярів

"Можете відпиляти йому ногу" - у Росії вчителька провокувала школярів
Вчителька фізкультури і спровокувала побиття учня. Фото - Погляд

Вчителька фізкультури запропонувала 1-класникам пограти у "день канібала" і спровокувала побиття учня.

Інцидент стався в одній зі шкіл міста Хімки, Росія. Як розповів батько одного з учнів, того дня син прийшов зі школи у жахливому вигляді та стані. Розповів, що його побили однокласники, повідомляє російське видання Meduza.

"Виявилося, що на уроці фізкультури Іван впав, після чого вчитель сказала дітям: "Сьогодні у нас день канібала. Хто хоче людського м'яса? Можете відпиляти йому ногу!" Усі діти накинулися на Ваню і почали бити. Після цього до його голови неможливо було доторкнутися, все боліло", - розповів батько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Неможливо побудувати нову школу в агресивному середовищі" - що думають про конфлікти між батьками і вчителями

Батьки відвезли дитину спочатку до травмпункту, а звідти його негайно відправили до Московської лікарні з діагнозом – струс головного мозку. Іван 4 дні пролежав у лікарні, а після цього батьки звернулися по допомогу до психолога.

Як пояснила вчителька батькові, вона просто невдало пожартувала з дітьми і таким чином хотіла підтягнути дисципліну Івана, який занадто повільно зав'язував шнурки. Батьки наполягли на проведенні судово-медичної експертизи і будуть звертатися до суду.

Після спільної зустрічі з директором школи вчительку звільнили за власним бажанням. Сама директор захищала вчительку і пояснила, що вона раніше працювала тільки зі старшокласниками, тому помилилася.

У селі Вишеньки Київської області 9-класницю побила інша школярка. Її друзі знімали це на відео.

Зараз ви читаєте новину «"Можете відпиляти йому ногу" - у Росії вчителька провокувала школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути