понеділок, 15 серпня 2011 15:29

Міліція впіймала злочинців, які не раз грабували інкасаторів

Міліція впіймала злочинців, які не раз грабували інкасаторів

Четверо підозрюваних у розбійних нападах на інкасаторів у Києві затримані, повідомляє УСО МВС України.

У повідомленні міліції, поширеному в понеділок, нагадується, що з інтервалом у три місяці в Києві було здійснено два розбійних напади на інкасаторів. Озброєні злочинці в цілому викрали понад 7 млн грн.

"Зараз четверо підозрюваних. Їхній вік - від 35 до 40 років. Двоє вже мали проблеми з законом - попадалися за зберігання зброї. У фігурантів вилучено автомобілі, маски, камуфляжна форма і частина викрадених грошей", - відзначили в міліції.

Повідомлення про останній нальоті надійшло в міліцію вранці 6 серпня. Вже через кілька хвилин у Києві був введений спеціальний план "Перехоплення".

Об'єктом нападу злочинці обрали інкасаторської автомобіль одного з комерційних банків, який віз виручку торгового центру. На вулиці Сабурова в машину інкасаторів врізався "Форд", з якого вискочили двоє людей в масках і з автоматами. До них приєдналися ще двоє. Погрожуючи зброєю, нападники заволоділи грошима в сумі 2 млн грн, і втекли на мікроавтобусі.

Номери на автомобілях злочинців виявилися з інших машин. 40 постів ДАІ перевіряли сотні автомобілів, схожих на той, на якому зникли нападники. Маршрути їх можливого пересування перекрили.

Почерк нападників виявився схожий на злочин, вчинений у Києві 17 квітня цього року. Тоді грабіжники відібрали в інкасаторів, озброєних лише травматичною зброєю, 5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Міліція впіймала злочинців, які не раз грабували інкасаторів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути