четвер, 11 серпня 2011 13:20

Деякі прошарки суспільства відверто хворі - Кемерон

Відтепер до арсеналу поліцейських долучили водяні гармати. Враховуючи вчорашній дозвіл на використання пластикових куль, погромникам доведеться не солодко.

Також британського прем'єра обурило відео пограбування студента з Малайзії. Його зняли камери спостереження. На відео видно, як до пораненого студента, який спливав кров'ю, підходять учасники заворушень. У той час, як одна людина робить вигляд, що йому допомагає, інший риється в рюкзаку студента і витягує звідти речі.

"Є прошарки суспільства, які відверто хворі - коли ми бачимо 12-13-річних дітей, які грабують і сміються, коли ми бачимо жахливу картину, як нещасного пораненого молодого чоловіка грабують під виглядом надання допомоги, зрозуміло, що в нашому суспільстві щось дуже погано", - говорить прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон, пише 24tv.ua.

Автор: Фото: Reuters
 

Як повідомляє Reuters, малайзійський студент університету Каплан зараз знаходиться в лікарні. У нього зламана щелепа і вибиті декілька зубів.

Як повідомлялося, безлади на вулицях Лондона, а потім і в інших містах Британії, почалися після вбивства поліцейськими темношкірого Марка Даггана. Мітинги переросли у справжню вуличну війну. В результаті загинули 4 людини.

Нагадаємо, великий резонанс виник через відео в інтернеті, на якому видно, як побитого хлопця під виглядом допомоги пограбували прямо на вулиці серед білого дня.

Зараз ви читаєте новину «Деякі прошарки суспільства відверто хворі - Кемерон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути