Ексклюзиви
середа, 10 серпня 2011 09:40

Ріо Фердинанд пропонує підключити армію до встановлення порядку в Англії

Ріо Фердинанд пропонує підключити армію до встановлення порядку в Англії

Захисник "Манчестер Юнайтед" і збірної Англії Ріо Фердинанд шокований безладами і погромами, які почалися на вихідних в Лондоні і охопили інші міста, пише Mail Online.

Внаслідок заворушень скасували товариський матч між збірними Англії та Нідерландів.

Події в Англії також призвели до скасування поєдинку Кубка англійської ліги між "Вест Хемом" та "Чарльтоном".

Проте підготовка до товариської зустрічі поки йде своєю чергою. Очікується, що на стадіон прийдуть близько 70 тисяч уболівальників. Керівництво Англійської футбольної Асоціації чекає рішення поліції, і готове прийняти будь-яке з них, в тому числі і про скасування двобою.

Ріо Фердінанд, який побачив сцени погромів і насильства по телевізору висловив пропозицію про те, що для припинення заворушень потрібно вивести на вулиці армію.

Захисник збірної Англії написав у своєму Twitter: "Мене шокують ці сцени... заради чого це все? Невинні люди, будинки, все вкрите димом. Чому?"

"Здається ці діти/люди не поважають поліцію. Так може армія навчить їх поваги?, - Додав Фердинанд. -" Я не говорю про насильство. Але може присутність армії на вулицях змусить цих людей подумати двічі перед тим, як зробити що-небудь".

Не залишився байдужим до подій і одноклубник, а також партнер по збірній Англії, Вейн Руні.

"Ці погроми - вони безглузді. Чому люди роблять це зі своєю країною, свої містом? Зупиніться, будь ласка", - написав Руні в своєму Twitter.

Нагадаємо, сутички молодіжних угруповань з поліцією і мародерство почалися в лондонському районі Тоттенхем в суботу і з тих пір охоплюють все нові й нові райони.Участнікі погромів підпалюють автомобілі та будинки, б'ють вітрини і грабують магазини.

Причиною заворушень стало вбивство пасажира приватного таксі (міні-кеба) 29-річного Марка Даггана в результаті перестрілки з поліцейськими, які мали намір провести обшук в автомобілі. Однак родина вбитого засудила дії учасників погромів.

Заворушення в Лондоні тривають вже четверту добу, вчора вночі вони перекинулися на інші міста - Бірмінгем, Брістоль, Ліверпуль, Манчестер.

Зараз ви читаєте новину «Ріо Фердинанд пропонує підключити армію до встановлення порядку в Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути