Ексклюзиви
неділя, 19 червня 2022 19:13

Спецтема: Війна Росії проти України

"Міцного здоров'я медичним працівникам" - Масі Найєм опублікував фото після поранення

Адвокат та військовослужбовець Масі Найєм опублікував фото після важкого поранення, подякував лікарям за врятоване життя.

Про це написав у Facebook.

  Масі Найєма поранили у бою 5 червня.
Масі Найєма поранили у бою 5 червня.

"Я пам'ятаю мить поранення і декілька моментів при транспортуванні. Але людей не бачив, бо все обличчя обливалось кров'ю. Моє життя після поранення подаровано мені побратимом, водіями, які допомогли евакуювати, і лікарями, які зробили операцію. І звісно, що рідними, які весь час поруч", - розповів.

"Як сказали лікарі, після такого поранення мало хто залишається при пам'яті, але мій мозок зберегли і я вільно мислю і навіть аналізую все, що відбулось", - додав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські воїни відбили ворожий штурм на Донеччині

Найєм розповів, що з місця подій до Слов'янська його довезли, дякуючи товаришу по службі, пану Байкеру.

У Слов'янську стабілізували місцеві лікарі та співробітники Першого добровольчого мобільного госпіталя ім. Миколи Пирогова - найбільшої української неурядової організації медиків-добровольців, яка надає допомогу пораненим на фронті у співпраці з Міністерствами оборони, охорони здоров'я, Генеральним штабом ЗСУ і РНБО.

До лікарні Краматорська транспортувала команда MOAS - міжнародної гуманітарної організації Migrant Offshore Aid Station. В Україні команда координується групою іноземців на чолі з двома афганцями з Кабула - Саїдом і Заміром.

Після операції у Краматорську у Дніпрі воїна прийняла команда Сергія Риженка, головлікаря лікарні ім. Мечнікова. Операцію робив завідувач відділення нейрохірургії Андрій Сірко.

"Дякую вам. Моє життя і подальші справи можливі саме завдяки вам. Міцного здоров'я і всім іншим медичним працівникам. Ви для перемоги зробили і робите більше, ніж про це знає суспільство. Бажаю вам вріноваженого щастя від життя", - написав Масі Найєм.

Масі Найєма важко поранили на фронті 5 червня. Про повернення до лав ЗСУ Найєм повідомляв у квітні. 2015 року воював на фронті, демобілізувався через рік. Засновник юридичної компанії "Міллер". Є братом заступника міністра інфраструктури, колишнього журналіста і нардепа Мустафи Найєма.

Зараз ви читаєте новину «"Міцного здоров'я медичним працівникам" - Масі Найєм опублікував фото після поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути