середа, 07 березня 2012 17:01

Мешканець Черкащини за відмову від сексу вбив і порубав на шматки жінку

Мешканець Черкащини за відмову від сексу вбив і порубав на шматки жінку

До чергової частини Соснівського райвідділу міліції (Черкащина) зателефонували місцеві жителі і повідомили, що у смітнику вони бачили останки людського тіла, пише ТСН.

Негайно на місце події виїхала слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом райвідділу. Дійсно в одному зі спальних районів міста, поблизу багатоповерхівки лежала людська рука, біля якої крутилася зграя диких собак. Страшну знахідку відправили на експертизу.

Вже ввечері було відомо особу загиблої людини, якою виявилася 28-річна жінка.

На пошуки осіб, причетних до скоєння злочину був задіяний весь особовий склад райвідділу міліції. Правоохоронцям майже одразу вдалося розшукати підозрюваного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині нелюд побив дівчину розвідним ключем, а потім добив ножем

Зі слів затриманого співробітникам міліції стало відомо, що він відпочивав з друзями в одному з розважальних закладів міста, де і познайомився зі своєю майбутньою жертвою.

Чоловік запросив нову знайому до себе додому, а та з радістю погодилася. Вдома вони випили ще горілки. Час минав і жінка почала збиратися додому.

Однак, за словами міліції, чоловіка не влаштовував такий фінал "романтичного" вечора. Зрозумівши, що його слова на гостю не діють, кавалер накинувся на неї з кулаками.

Після кількох сильних ударів, бездиханне жіноче тіло впало на підлогу. Зрозумівши, що він накоїв, чоловік вирішив приховати сліди злочину - взяв на кухні ніж і сокиру, розрубав тіло жертви на частини і розклав у пакети.

Пакети протягом тижня в один і той же час, вранці виносив на смітник, якраз перед приїздом сміттєвоза.

Провівши обшук у будинку зловмисника, співробітники міліції виявили ряд речових доказів, що підтверджують провину затриманого.

На часі проти чоловіка порушено кримінальну справу за статтею 115 (умисне вбивство) ККУ, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Черкащини за відмову від сексу вбив і порубав на шматки жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути