Ексклюзиви
вівторок, 22 грудня 2020 14:38

Мер Броварів розповів подробиці нападу

Мер Броварів розповів подробиці нападу
Під Києвом п'ятеро невідомих напали на мера Броварів Ігоря Сапожка і його родину. Побили й пограбували. Фото: facebook.com/i.sapozhko

Мер Броварів на Київщині Ігор Сапожко розповів подробиці нападу грабіжників.

Каже, вони увірвалися в їхній будинок 21 грудня близько 21:30. У цей час в домі, крім нього, були дружина Марина і 9-річний син.

"Попри те, що всі заощадження, які були в домі, ми віддали одразу, злочинці зв'язали дитину та Марину. І на їхніх очах почали мене бити. Після цього влаштували в будинку погром і швидко зникли", - розповів Сапожко у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На суддю з донькою напали грабіжники

Переконаний, що це не просто грабіж з ціллю заволодіти майном. А політичний тиск та розправа з метою залякати та змусити його зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів. "Незважаючи на жахіття, яке пережила моя родина, я хочу запевнити, що залякати мене не вдасться. Я в жодному разі не зраджу довіру тисяч броварчан, які мене підтримують. Ми разом вибороли перемогу 25 жовтня і обов'язково переможемо 17 січня 2021 року. А всім своїм опонентам раджу діяти виключно в правовому полі та не перетворювати вибори в Броварах на криваву бійню. Результати повторних виборів 17 січня нас розсудять", - додав Сапожко.

Яких саме політичних опонентів має на увазі – не уточнив.

Напад стався у будинку чиновника в селі Гнідин Київської області, куди увірвалися п'ятеро невідомих. Погрожуючи зброєю, зловмисники забрали $10 тис., а також ювелірні вироби, за даними ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «Мер Броварів розповів подробиці нападу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути