пʼятниця, 18 листопада 2011 09:45

Мексиканському міністру, який розбився на вертольоті, вже знайшли заміну

Мексиканському міністру, який розбився на вертольоті, вже знайшли заміну

Президент Мексики Феліпе Кальдерон у четвер, 17 листопада, призначив новим міністром внутрішніх справ країни Алехандро Пойре (Alejandro Poire). Він замінить на цій посаді Франсиско Блейка Мора, який минулого тижня загинув в результаті падіння вертольота.

Раніше Пойре займав пост прес-секретаря в Раді національної безпеки Мексики. У його завдання, зокрема, входило інформування жителів країни про хід боротьби влади Мексики з організованою злочинністю, в тому числі про заходи, що вживаються для боротьби з наркокартелями.

40-річний Алехандро Пойре буде п'ятим главою МВС при президенті Феліпе Кальдероні. Президент Мексики заявив, що вибрав Пойре новим главою МВС через його великий досвід у питаннях національної безпеки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мексика - найнебезпечніша країна для журналістів

Пойре має ступінь доктора політичних наук Гарвардського університету. Він був радником Кальдерона в перші роки його президентства, а також обіймав різні посади в МВС.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Мексики Франсіско Блейк Мора загинув в результаті падіння вертольота біля столиці країни Мехіко. Разом з міністром на борту вертольота знаходилися ще семеро людей, всі вони також загинули.

Зараз ви читаєте новину «Мексиканському міністру, який розбився на вертольоті, вже знайшли заміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути