понеділок, 24 вересня 2012 05:05

Мати з тіткою зарізали 14-річного хлопця заради проведення ритуалу

Мати з тіткою зарізали 14-річного хлопця заради проведення ритуалу
Фото: volynpost.com

Двох жінок відправили на примусове лікування до психіатричної лікарні за жорстоке вбивство 14-річного підлітка, йдеться у повідомленні прес-служби МВС. У селі Привітне на Вінниччині влітку минулого року сталася жахлива трагедія - було по-звірячому вбито 14-річного Дмитра.

На тілі хлопця експерти нарахували близько сорока ножових поранень та виявили різану рану шиї. Вбитого знайшли на смітнику за його будинком, загорнутим у плівку та ковдру. Під підозру відразу потрапила мати хлопця, на яку вказувала її сестра. Але проведене попереднє розслідування та зібрані докази свідчили про те, що у нелюдській розправі вона не обійшлася без допомоги. Згодом затримані сестри зізналися - в'язали хлопця з метою проведення ритуального дійства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Дніпропетровщині дівчина задушила настирливого залицяльника

Батько вбитого перебував на заробітках. У селі сестер характеризували негативно. А от загиблого Дмитра і односельці, і вчителі характеризували виключно як доброзичливого, здібного, порядного хлопця, який допомагав і батькам, і тітці, з якою сім'я проживала в одному будинку. Кримінальну справу було порушено за фактом умисного вбивства, вчиненого з особливою жорстокістю за попередньою змовою групою осіб.

В ході досудового слідства призначено ряд експертиз, в тому числі психолого-психіатричну, в результаті чого встановлено факт психічного захворювання в обох сестер. Тож Жмеринський міжрайонний суд Вінницької області вирішив застосувати до підсудних примусові заходи медичного характеру із поміщенням у лікувальний заклад психіатрії. На сьогодні обидві жінки проходять лікування у Дніпропетровській психіатричній лікарні з суворим режимом нагляду.

Зараз ви читаєте новину «Мати з тіткою зарізали 14-річного хлопця заради проведення ритуалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути