вівторок, 06 листопада 2012 12:55

Маріупольський педофіл за мовчання заплатив хлопчикові 60 гривень

Маріупольський педофіл за мовчання заплатив хлопчикові 60 гривень
У міліції припускають - у чоловіка в минулому була психологічна травма. Фото: ТСН

У Маріуполі електромонтера підозрюють у педофілії. На чоловіка поскаржився 12-річний сусідський хлопець. Правоохоронці кажуть, коли зацікавилися, чим займався підозрюваний, виявили й інших жертв, пише ТСН.

Свідчення 12-річного хлопця вивели правоохоронців на цілком благонадійного чоловіка. Дитина пішла ремонтувати мобільний до сусіда, який славився своїми знаннями в електроніці. Додому хлопець повернувся у сльозах. Коли мати дізналася, що сталось із сином, відразу зателефонувала в міліцію.

"Коли малолітній перебував у нього вдома, під загрозою фізичної розправи той змусив його зробити розпусні дії, за що в наслідку в якості гарантії мовчання малолітнього, дав йому 60 грн", - розповів Валерій Шаповалов – в.о. керівника кримінальної міліції у справах дітей УМВС Маріуполя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві затримали пенсіонера-педофіла - президента міжнародної ГО

Затримали підозрюваного у розбещенні малолітнього того ж дня. У нього вдома знайшли відео-докази, які свідчать про ще кількох потерпілих. Правоохоронці підозрюють - усі вони стали жертвами педофіла впродовж останніх 5 років.

"Число жертв доросло до 6 малолітніх, однак, слідчий працює з речовими доказами. І найімовірніше потерпілих буде значно більше", - розповіла Юлія Лафазан – голова прес-служби УМВС Маріуполя.

Підозрюваний зараз під вартою. Його сусіди – приголомшені. Кажуть, навіть не здогадувалися, що 43-річний чоловік, який працював на великому підприємстві електромонтером, ґвалтував дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річний кіровоградський вбивця і ґвалтівник отримав 14 років в'язниці

Сам підозрюваний під час допитів запевнив - у всьому розкаюється, і пояснив свої дії любов'ю до дітей.

Підозрюваний пояснив свої мотиви так: "Насильства я взагалі противник, ну може бути, бо дітей своїх немає. Близькість до дітей - це ж теж як би, в мене не відразу створювалися якісь думки погані. Я розумію, що це по-звірячому погано, але все одно визначити не можу, чому саме так. Це ніби як з любові, але якось нестандартно".

У міліції припускають - у чоловіка в минулому була психологічна травма.

Юлія Лафазан, голова прес-служби УМВС Маріуполя розповіла: "Підозрюваний не одружений. Не має дітей, і ось це непереборне бажання мати дітей і ця любов до дітей переросла ось в такі розпусні дії, котрі він здійснював з малолітніми. По справі призначена психологічна експертиза, яка повинна дати висновок - осудний фігурант чи ні".

Проти затриманого порушили кримінальну справу, під час розслідування якої мають встановити точну кількість жертв. Але вже за нинішніми даними, підозрюваному загрожує до восьми років в'язниці.

Зараз ви читаєте новину «Маріупольський педофіл за мовчання заплатив хлопчикові 60 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути