четвер, 04 жовтня 2012 09:58

Маріупольський міліціонер, незважаючи на поранення в живіт, зумів затримати злодія

Маріупольський міліціонер, незважаючи на поранення в живіт, зумів затримати злодія
Юнак переніс операцію і вже йде на поправку. Фото: Сегодня

Днями в селищі Каменськ Іллічевського району міста Маріуполя молодший сержант Євген Кошельов в обідню годину, працюючи з батьком у дворі свого будинку, почули, як сусідка кличе на допомогу. Бабуся кричала, що до неї в будинок вдерся невідомий чоловік і пограбував її, пише Сегодня.

Чоловіки почали переслідувати злодія і наздогнали його вже на вулиці. Втікач раптово оголив зброю і попередив, що якщо його не залишать у спокої, він буде стріляти. Однак Кошельов-молодший схопив сидіння від стільця і, прикривши ним голову від куль, пішов на зловмисника. Міліціонеру вдалося звалити зловмисника на землю, однак той встиг вистрілити йому в живіт. Незважаючи на поранення, Євген застосував кілька прийомів рукопашного бою, вибив з рук злочинця пістолет та затримав його. В цей час підбіг і його батько, пенсіонер МВС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині під час пограбування ювелірного магазину підстрелили охоронця

Євген Кошельов відразу ж доповів про подію в чергову частину Іллічівського РВ і до приїзду слідчо-оперативної групи охороняв затриманого.

Юнак переніс операцію і вже йде на поправку. Медики запевняють, хлопець народився в сорочці, і це просто диво, що куля не пошкодила внутрішні органи. Зараз Євгена Кошельова представлено до заохочення правами начальника ГУМВС України в Донецькій області та Міністра внутрішніх справ України. Про це повідомляє прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області.

Що стосується особи затриманого, це 32-річний уродженець Донецької області, раніше двічі судимий за крадіжки. Стосовно нього порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 185 КК України - "Крадіжка, поєднана з проникненням у житло ...", за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 6 років. Також підслідному доведеться відповісти за стрілянину в міліціонера. За попередньою інформацією, постріл був зроблений з шумового пістолета, який стріляє гумовими кулями.

Зараз ви читаєте новину «Маріупольський міліціонер, незважаючи на поранення в живіт, зумів затримати злодія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути