четвер, 27 вересня 2012 14:35

Побитого іноземця з пістолетом забрали у райвідділок

Побитого іноземця з пістолетом забрали у райвідділок
В МВС також заперечили, що дана людина стала жертвою пограбування

Сьогодні в центрі столиці на Майдані Незалежності побили іноземця. Викликаний на місце інциденту наряд міліції скрутив учасників бійки та відвіз у райвідділок міліції.

Факт бійки підтвердили у прес-службі МВС.

"Сьогодні на гарячу лінію поступив сигнал, що на Майдані Незалежності сталася бійка. Відразу виїхав на місце наряд міліції. Там вже з'ясувалось, що спочатку двоє чоловіків посперечалися, а потім пустили у хід кулаки", - повідомила Наталя Калиновська, прес-офіцер Шевченківського райуправління міліції.

За її словами, один з побитих стверджував, що він іноземець, розмовляв іноземною мовою.

"Проте відповідних документів, які б засвідчували його особу не було", - зауважила прес-офіцер.

В міліції також повідомили, що у затриманого був при собі пістолет. Але це була пневматична зброя, на яку не треба дозволу.

"Наразі цей чоловік знаходиться у Шевченківському райвідділку, міліцією складено адміністративний протокол, опитуються свідки інциденту", - повідомили у прес-службі, додавши що поки невідомо, чи прибув сюди представник дипмісії.

В МВС також заперечили, що дана людина стала жертвою пограбування.

Нагадаємо, сьогодні в ЗМІ з'явилася інформація, що київські бомжі пограбували та побили громадянина Нідерландів.

За повідомленням LB, голландець був одягнений у військову форму, і у нього був пістолет. Підоспілі міліціонери не виправдали надій іноземця. Вони не розуміли, що він кричить англійською, а перехожого, який зголосився бути перекладачем, просто відштовхнули. "Коли я підійшла, він вже лежав на підлозі і кричав: Поліція, консули. Я громадянин Голландії, я маю право носити пістолет, - розповідає очевидець. - Міліція сприйняла його, як божевільного, і почала викликати бригаду психіатричної швидкої".

Бомжі розповіли, що голландець хотів вкрасти у них гаманець, і за це вони його вдарили.

"Міліція взяла голландця під руки і потягла у автозак, не чекаючи швидкої, - продовжує свою розповідь очевидець. - Пістолет вони забрали з собою. Інші речі іноземця, включаючи його документи, залишилися на землі в переході, і дісталися все тим же бомжам". Перехожі намагалися зупинити міліціонерів - кричали, що ті не мають права його забирати, і теж вимагали консула.


Зараз ви читаєте новину «Побитого іноземця з пістолетом забрали у райвідділок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути