Ексклюзиви
неділя, 28 січня 2018 18:10

Людей силоміць утримували у "центрі реабілітації"

Людей силоміць утримували у "центрі реабілітації"
Поблизу Києва поліція викрила незаконний медичний реабілітаційний центр. Фото - Головне управління Національної поліції в Київській області

Поблизу Києва поліція викрила незаконний медичний реабілітаційний центр.

Про будинок у місті Бровари, де силоміць утримували людей під приводом надання їм лікарської допомоги, стало відомо працівникам поліції від молодого чоловіка, якому вдалося звідти втекти. Про це повідомили у відділі комунікації поліції області.

"До поліції звернувся 28-річний житель міста Дніпро з заявою про те, що місяць тому невідомі люди, застосувавши до нього фізичну силу, силоміць вивезли його в невідомому напрямку. За словами чоловіка там його утримували всупереч його волі під приводом отримання медичної допомоги від алкогольної залежності. "Лікарську" практику організував місцевий житель в орендованому будинку, де за визначену платню він надавав свої "медичні" послуги", - повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дві доби не кормили. За прохання їжі – били" - із рабства звільнили сотню людей

На час перевірки поліцейськими у "центрі" знаходилось 10 пацієнтів, які проходили "лікування" від нарко та алкозалежності.

Поліція з'ясовує всі обставини та встановлює винних, оскільки жодних документів, які б могли підтвердити законну діяльність цього "лікувального закладу", організатор не надав.
За фактом незаконного позбавлення волі відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Правоохоронці провели обшуки у 2 приватних будинках на території Івано-Франківська та Тисменицького району, де насильно утримували людей. Будинки начебто були реабілітаційними центрами, де перебували алко- та наркозалежні особи.

Зараз ви читаєте новину «Людей силоміць утримували у "центрі реабілітації"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути