Ексклюзиви
пʼятниця, 29 червня 2012 10:43

Львівські міліціонери у складі банди відбирали у комунальних боржників квартири

Львівські міліціонери у складі банди відбирали у комунальних боржників квартири

Співробітники Управління внутрішньої безпеки у Львівській області Департаменту внутрішньої безпеки МВС України спільно з прокуратурою міста Львова у межах проведення оперативно-розшукових заходів виявили та припинили злочинну діяльність організованої злочинної групи, до складу якої увійшли цивільні особи та дільничні інспектори одного з райвідділів Львова.

Вказана вище група осіб, використовуючи корупційні зв'язки з працівниками правоохоронних органів, органів державної влади та місцевого самоврядування (ЖЕК, МБТІ, РАГС, ДВС та інших комунальних підприємствах), виявляли осіб, які не мають близьких родичів, ведуть аморальний спосіб життя, а у комунальних підприємствах мають заборгованість за комунальні платежі, після чого шляхом вимагання за нібито сплачений борг, застосовуючи насильство, позбавляли власників житла.

У подальшому зловмисники використовували надані наляканими власниками помешкань документи та оформляли через нотаріусів договори купівлі-продажу житла (квартир, житлових будинків).

22 червня у ході проведених заходів та розслідування кримінальної справи за фактом незаконного позбавлення волі та заволодіння квартирою громадянина М., розташованою у центральній частині міста Львова, співробітники УВБ у Львівській області затримали двох громадянин (один з них – колишній працівник міліції, звільнений у 2011 році), щодо яких порушено кримінальну справу за ознаками злочинів. Осіб затримано органами прокуратури у порядку ст.115 КПК України.

Того дня, 22 червня, під час проведення обшуку за місцем проживання затриманих, було виявлено та вилучено паспорт громадянина України на ім'я громадянина М., а також кілька інших паспортів громадян України, документи на право власності на житло, договори купівлі-продажу житла, бланки документів з печатками та печатка паспортного столу.

Керівництво ГУ МВС України у Львівській області та чергову частину штабу ГУ МВС поінформовано для подальшого інформування МВС України.

Зараз ви читаєте новину «Львівські міліціонери у складі банди відбирали у комунальних боржників квартири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути