вівторок, 08 жовтня 2019 11:25

Лобове зіткнення на трасі: відомо, хто загинув із начальником кримінальної поліції

Лобове зіткнення на трасі: відомо, хто загинув із начальником кримінальної поліції
Начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП в Миколаївській області Володимир Іллічко загинув у лобовому зіткненні на трасі. Фото - mk.npu.gov.ua

Другим загиблим у лобовому зіткненні під Миколаєвом є начальник Управління протидії наркозлочинності ГУНП у Миколаївській області 39-річний Володимир Іллічко.

Саме він їхав в одному автомобілі з заступником начальника ГУНП у Миколаївській області, полковником Сергієм Сидоренком. На трасі під Миколаєвом їхня Toyota Camry у лоб зіткнулася з позашляховиком Lexus GX 460. Водій останнього отримав важкі травми, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський загинув у ДТП

Володимир Ілічко почав працював на посаді начальника Управління протидії наркозлочинності нещодавно. Раніше обіймав посаду заступника начальника Новокаховського міського управління поліції. У нього залишилися дружина і 13-річний син.

Зіткнення позашляховика Lexus GX 460 і Toyota Camry на трасі Миколаїв-Херсон сталося вранці 8 жовтня. За попередніми даними, Сидоренко вранці на автомобілі Toyota Camry з херсонськими номерами виїхав із Миколаєва до Херсона. Приблизно за 5-6 км від села Шевченкове його авто в лоб зіткнулося з позашляховиком, який їхав у зустрічному напрямку. Після зіткнення обидва автомобілі вилетіли на узбіччя, Toyota злетіла в кювет.

Зараз ви читаєте новину «Лобове зіткнення на трасі: відомо, хто загинув із начальником кримінальної поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути