Ексклюзиви
четвер, 05 серпня 2021 11:18

Лишила двох сиріт. Молодшій доньці – 4 місяці: розповіли про жінку, яку розчавив чоловік
3

У Мелітополі Запорізької  області п’яний 35-річний чоловік під час сварки розчавив мікроавтобусом 26-річну дружину. Сам утік в інше місто. Без матері залишилося двоє дітей
Фото: зі сторінки Facebook загиблої
У Мелітополі Запорізької  області п’яний 35-річний чоловік під час сварки розчавив мікроавтобусом 26-річну дружину. Сам утік в інше місто. Без матері залишилося двоє дітей
У Мелітополі Запорізької  області п’яний 35-річний чоловік під час сварки розчавив мікроавтобусом 26-річну дружину. Сам утік в інше місто. Без матері залишилося двоє дітей

У Мелітополі Запорізької області п'яний 35-річний чоловік під час сварки розчавив мікроавтобусом 26-річну дружину. Без матері залишилися двоє дітей.

Жінка не давала нетверезому чоловікові сісти за кермо, за словами сусідів.

"Було чутно крики, лайку. Начебто Оля не хотіла дати п'яному чоловікові сісти за кермо і їхати. Вона стояла поруч із мікроавтобусом, коли він поїхав, і потрапила під колеса", – розповідає сусідка, передає OBOZREVATEL.

Особисте життя в Ольги не складалося. Вона встигла тричі побувати в шлюбі. У неї залишилися двоє дітей, молодшій дівчинці Ніколь - 4 місяці.

"Красива дівчина, весела, чарівна, завжди мала успіх у протилежної статі. З Вадимом у неї вже третій шлюб. Уперше вона вийшла заміж рано, але з чоловіком вони швидко розійшлися. У наступному шлюбі в неї народилася старша дочка. Але стосунки знову не склалися. І ось недавно вона вийшла заміж за цього Вадима. Наприкінці березня народилася Ніколь. Начебто вона була щаслива", - розповідає знайома Ольги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яна водійка розчавила колишнього й утекла в іншу область

Вадим був старшим від Олі на дев'ять років. За словами друзів жінки, вона поспішно вийшла за нього заміж: вони познайомилися влітку торік, а одружилися вже в грудні. Уже тоді жінка була вагітна. Подруги загиблої жінки розповідають, що чоловік випивав, через що в родині виникали сварки. Але Ольга хотіла бути щасливою і сподівалася, що все налагодиться.

"Він якийсь дивний, незрозуміло звідки взявся. Навіть не знаю, чи є в нього сторінка в соціальних мережах. Таке враження, що він весь час від когось ховається", – вважає ще одна знайома.

До декрету Ольга працювала менеджером із кредитів, а потім в Укртелекомі. Друзі загиблої збирають гроші, щоб допомогти її матері. Під опікою жінки залишилися дві внучки.

Слідство у справі триває.

У Мелітополі Запорізької області 35-річний чоловік під час конфлікту розчавив автомобілем 26-річну жінку й поїхав геть. Трагедія сталася 3 серпня близько 3:00 біля багатоповерхівки по вул. Інтеркультурній. Свідком моторошної події став перехожий. Викликав поліцію і медиків. Але врятувати потерпілу не змогли. Щоб розшукати підозрюваного, розгорнули план "Перехоплення". Уранці чоловіка на авто зупинили в Горіхові. Його обстеження в медичному закладі підтвердило стан алкогольного сп'яніння.

Зараз ви читаєте новину «Лишила двох сиріт. Молодшій доньці – 4 місяці: розповіли про жінку, яку розчавив чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути