вівторок, 26 березня 2019 15:15

Летіли 288 км/год: нові версії загибелі дітей одеських бізнесменів

Летіли 288 км/год: нові версії загибелі дітей одеських бізнесменів
У Одесі під час аварії загинули діти відомих бізнесменів. Фото - Думская

Діти одеських бізнесменів 22-річний Шаміль Гаджиєв і 33-річна Вікторія Кравченко, які загинули в страшній аварії, мчали на BMW Х6 зі швидкістю 288 км/год.

Влаштували вуличні перегони з автомобілем Porshe, за кермом якого був голова ради директорів "ЗАРС" Георгій Бочорішвілі. Про це написав одеський блогер Володимир Шмуклер в Facebook.

"З приводу цієї страшної аварії: молодь розважається, влаштовують гонки по нічному місту, веселощі, драйв, адреналін, і в результаті смерть! Трохи жахливих розрахунків. В гонці брали участь два автомобілі, BMW Х6 і Porshe. Перший автомобіль, втративши управління врізається в дерево і пасажири гинуть. А другий автомобіль просто поїхав. Ділянку від перехрестя Семінарською до провулка Матросова в 130 метрів автомобіль BMW проходить за 1,6 секунди! Тобто близько 80 метрів в секунду. За розрахунками - автомобіль BMW Х6 рухався за декілька секунд до трагедії - 288 км/г. Спочатку не повірив, тому кілька разів перевіряв", - написав Шмуклер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кран наскрізь пробив кабіну: фото масштабної аварії під Києвом

У свою чергу власник Porshe Георгій Бочорішвілі заявив, що гонки не було.

"BMW пройшов настільки близько, що дивом не зачепив мій автомобіль. Далі все відбулося на моїх очах, ми відразу зупинилися, викликали "швидку" і дочекалися поліцію, рятувальників і медиків. Із загиблими я знайомий не був, і ні в яких гонках участі не брав. У салоні зі мною була моя дружина, їхали додому. Висловлюю рідним і близьким свої співчуття", - сказав Бочорішвілі, передає "Думська".

Аварія трапилася у ніч проти 24 березня. Автомобіль BMW X6 розбився та загорівся на проспекті Шевченка. Водій і пасажирка не вижили.

Зараз ви читаєте новину «Летіли 288 км/год: нові версії загибелі дітей одеських бізнесменів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути