неділя, 22 вересня 2013 12:46

Кривава розправа: у німецькому зоопарку тигр загриз чоловіка на очах у відвідувачів

У Німеччині доглядач зоопарку, який багато років годував найнебезпечніших тварин, став жертвою тигра, якого він прийшов погодувати. Хижак накинувся на чоловіка ззаду і на очах у відвідувачів встромив свої ікла прямо йому в горло.

Досвідчений 56-річний співробітник зоопарку Мюнстера, Німеччина, як завжди прийшов погодувати тигра, коли хижак підкрався до нього ззаду і вперся зубами в горло. Чоловік помер миттєво.

Автор: Фото: fedpost.ru
 

 

Автор: Фото: fedpost.ru
 

Доглядач, якого за даними поліції звуть Мартін (прізвище офіційні джерела не уточнюють), виконував рутинну процедуру, коли на очах у відвідувачів трапилася кривава сцена .

Як стало відомо, Мартін недостатньо добре закрив двері малого вольєра, в якому знаходиться тигр. Неуважність доглядача дозволила тигру підібратися до нього і завдати блискавичного удару.

В даний час слідчі перевіряють обставини загибелі чоловіка, але все більше схиляються до того, що смерть сталася внаслідок допущеної жертвою помилки.

Як розповів директор зоопарку Йорг Адлер, незважаючи на те, що допомога була викликана негайно, медики вже нічим не могли допомогти нещасному.

Директор зоопарку Мюнстера сказав, що доглядач любив своїх тварин.

Як йдеться в повідомленні, поширеному адміністрацією зоопарку, усурійського тигра на прізвисько Распутін вбивати не будуть.

За даними Mail Online, раніше цього року в зоопарку вже був випадок нападу тигра на людину. Тоді тварину було вирішено приспати.

Зараз ви читаєте новину «Кривава розправа: у німецькому зоопарку тигр загриз чоловіка на очах у відвідувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути