середа, 18 січня 2012 10:25

Кримчанин сп'яну облив дружину бензином і підпалив

Кримчанин сп'яну облив дружину бензином і підпалив

У черговій частині Сакського міськвідділу міліції АРК 15 січня в 14:00 був зареєстрований факт загоряння в одному з будинків, розташованих в сільській зоні району. Бригада МНС, яка виїхала на місце події, повідомила, що після гасіння пожежі в будинку виявлено обгоріле тіло жінки. Загиблою виявилася 69-річна господиня будинку. Її чоловік, який був сильно п'яний, знаходився у дворі в оточенні сусідів, які зібралися на прохання чоловіка.

60-річний вдівець пояснив, що вдень приліг відпочити і заснув. Чим у цей час займалася його дружина, йому невідомо. Прокинувся хазяїн будинку, коли в сусідній кімнаті сталося загоряння. Чоловік розповів, що він відразу ж вибіг на подвір'я і став кликати на допомогу сусідів. При цьому пенсіонер також поділився своїм припущенням з фактом події. Він повідомив, що останнім часом дружина часто висловлювала намір покінчити життя самогубством і, очевидно, скориставшись моментом, облила себе бензином і підпалила. Сусіди, які прибули на допомогу, розповіли, що дізнавшись про те, що трапилося, невтішний вдівець хотів навіть вчинити суїцид - намагався повіситися.

Проте в результаті оперативно-розшукових заходів сакські міліціонери вже на наступний день викрили чоловіка загиблої в скоєнні навмисного вбивства. Було встановлено, що єдині сліди, які були залишені на снігу дорогою до хліву, де зберігалася каністра з бензином, належали господарю, а не господині будинку. Крім того, у чоловіка, який нібито спав у сусідній кімнаті і не наближався до осередку пожежі, були обпалені брови, що також свідчило не на користь доводів пенсіонера.

Прийшовши до тями, чоловік зізнався у скоєному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Луганщини кілька днів жив з трупом дружини, яку він убив

Пояснення подібного вчинку раніше не судимого чоловіка було простим - сварка між подружжям, яка виникла в ході вживання спиртного.

Цікаво, що сім'я за місцем проживання характеризується позитивно і до цього моменту в зловживанні алкоголем обидва помічені не були. Як пояснив підозрюваний, напередодні дружина прийшла додому нетвереза після "колядування". Це і послужило причиною сімейного конфлікту.

З ранку, знову випивши, подружжя стали з'ясовувати відносини: спливли старі образи. Тоді чоловік, обурений впертістю дружини, яка не бажала просити вибачення за свою поведінку, вирішив провчити її, припинивши конфлікти раз і назавжди. Випивши ще для хоробрості, він збігав у хлів за каністрою з бензином і, обливши жінку, яка нічого не підозрюючи прилягла відпочити, підпалив її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині внук задушив хустиною 85-річну бабусю

В даний час чоловік заарештований, ведеться слідство. За скоєння злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу Україні, законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин сп'яну облив дружину бензином і підпалив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути