пʼятниця, 13 січня 2012 16:28

Мешканець Луганщини кілька днів жив з трупом дружини, яку він убив

Мешканець Луганщини кілька днів жив з трупом дружини, яку він убив

У Красному Лучі Луганської області чоловік забив до смерті співмешканку, після чого залишив її тіло у квартирі і мешкав із ним кілька днів. Подробиці події розповіли в прес-службі МВС.

Як повідомляється, до чергової частини Краснолуцького МВ ГУМВС зателефонувала мешканка одного з гуртожитків міста, яка скаржилася на неприємний запах в приміщенні. Слідчо-оперативна група виявила в одній з кімнат гуртожитку тіло жінки, нею виявилася 42-річна мешканка міста Красний Луч. Невдовзі був затриманий і власник кімнати, пише ТСН.

Зі слів затриманого, усе сталося на ґрунті надмірної кількості випитого спиртного. Між ним і його співмешканкою під час розпиття алкоголю виникла сварка, потім бійка. Алкоголь затьмарив розум чоловіка, і, не впоравшись із охопивши його гнівом, він кілька разів ударив жінку об край тумби. Зрозумівши, що жінка померла, вбивця не викликав швидку і не звернувся до міліції, а просто залишив тіло в кімнаті, в якій продовжував спати і їсти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині хлопець убив товариша, пригадавши йому вкрадений бідон

За кілька днів, коли тіло почало розкладатися і неприємно пахнути, він просто відкривав вікна і провітрював приміщення. Стосовно затриманого порушено кримінальну справу за ст. 115 (умисне вбивство) КК України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Луганщини кілька днів жив з трупом дружини, яку він убив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути