понеділок, 03 грудня 2012 15:54

Кримчанин пропонував 10-річну дівчинку для заняття груповим сексом

Кримчанин пропонував 10-річну дівчинку для заняття груповим сексом
Правоохоронці встановили, що дітей у затриманого немає. фото: fedpress.ru

Співробітники відділу боротьби з кіберзлочинністю ГУМВС України в Автономній Республіці Крим затримали 35-річного чоловіка, який за допомогою соціальних мереж інтернет пропонував бажаючим вступити у груповий статевий зв'язок начебто зі своєю 10-річною донькою.

Влітку цього року оперативники УБК отримали інформацію про те, що протягом декількох місяців інтернет-користувач з Джанкою за допомогою соціальних мереж пропонує вступити в статевий зв'язок втрьох за участю його 10-річної дочки. Своїм потенційним клієнтам чоловік відправляв на електронні поштові скриньки фотографії порнографічного характеру із зображенням малолітніх дітей.

Правоохоронці встановили, що дітей у затриманого немає. На даний час тривають заходи щодо встановлення осіб дітей, зображених на фотографіях, а також інших фактів протиправної діяльності, скоєних чоловіком з їх участю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маріупольський педофіл за мовчання заплатив хлопчикові 60 гривень

Проведена експертиза підтвердила, що всі фотоматеріали є дитячою порнографією. За даним фактом раніше було порушено кримінальну справу за ч.4 ст.301 Кримінального кодексу України (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів).

Наразі фотограф і розповсюджувач дитячої порнографії перебуває під вартою. Кримінальним кодексом України за розповсюдження предметів порнографічного характеру, що містять дитячу порнографію, передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до десяти років.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин пропонував 10-річну дівчинку для заняття груповим сексом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути