четвер, 29 листопада 2012 13:20

19-річний хмельничанин, надивившись порно, зґвалтував 6-річну сестру

19-річний хмельничанин, надивившись порно, зґвалтував 6-річну сестру
Про пережите жахіття потерпілої першою дізналася її 17-річна сестра. Фото: uralinform.ru

В Теофіпольському районі Хмельницької області 19-річний парубок після перегляду відео для дорослих зґвалтував свою малолітню сестру. Коли про це дізналась матір, він утік з дому.

Для затримання зловмисника працівники міліції влаштували засідку, і уже через декілька годин він давав покази слідчому. За його словами, того ранку він встиг посидіти за пляшкою із товаришем та подивитися розпусне відео, тож, коли побачив 6-річну сестричку, яка прийшла зі школи та переодягалася, вирішив дати вихід хоті. Молодик роздягнув дитину, запевняючи, що наступні його дії носитимуть велику приємність для обох та є абсолютно природними. Після задоволення своїх потреб неприроднім способом зловмисник допоміг плачучій дівчинці вмитися та наказав нікому не розповідати про їх таємницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Сумах зловили педофіла, який розбестив 18 школярок

Про пережите жахіття потерпілої першою дізналася її 17-річна сестра. Вона звернула увагу на засмучену і заплакану дитину, коли повернулася разом із матір'ю та ще однією трирічною сестрою з районної лікарні, куди вони поїхали вранці.

Мати, налякана почутим, одразу повезла дитину у лікарню, де під час огляду у неї виявили пошкодження зовнішніх та внутрішніх статевих органів у вигляді саден та подряпин.

Зловмиснику відповідно до ч.4 ст.152 Кримінального кодексу України (згвалтування) може загрожувати до 15 років позбавлення волі. З дівчинкою наразі працюють психологи та педагоги. Дана сім'я до цього часу стояла на обліку у центрі соціальних служб як така, що потребує матеріальної допомоги. На вихованні у 38-річної матері всього п'ятеро дітей. У 19-річного первістка вже була судимість, а його 18-річний брат відбуває покарання за хуліганство та злочини, пов'язані із наркотиками.

Зараз ви читаєте новину «19-річний хмельничанин, надивившись порно, зґвалтував 6-річну сестру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути