вівторок, 24 січня 2012 15:36

Киянина двічі за день пограбували на вулиці

Киянина двічі за день пограбували на вулиці

У Дніпровському районі Києва 28-річний місцевий житель протягом одного дня двічі став жертвою зловмисників.

Спочатку серед білого дня на вулиці до потерпілого підійшов перехожий і звернувся з проханням скористатися мобільним телефоном. Незнайомець емоційно описав ситуацію, в яку він потрапив, і повідомив, що йому дуже потрібно зателефонувати дружині, яку забрала "Швидка". Під час розмови молодик "не знаходив собі місця" і весь час ходив, поки не зайшов за ріг і не втік. Постраждалий забіг до кафе неподалік і подзвонив за номером "102". Правоохоронці через кілька хвилин затримали зловмисника та вилучили у нього вкрадений мобільний телефон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Рівненщині злодій випив пляшку вкраденого вина і помер

А вже ввечері до чергової частини Дніпровського районного управління надійшов повторний дзвінок від молодої людини. Цього разу біля його будинку на нього напали, вдарили по голові й відібрали сумку. Пошук зловмисника ускладнювався тим, що чоловік не встиг його розглянути, але запам'ятав верхній одяг нападника і напрямок, в якому він зник.

Інформація була передана нарядам патрульної служби, які здійснювали патрулювання в районі можливого перебування злочинця. Обстежуючи територію паркової зони, піший наряд патрульної служби звернув увагу на чоловіка, який поводився підозріло. Згодом їх припущення підтвердилися: злодій зупинився біля лавки, дістав з пакета сумку і висипав з неї весь вміст. Потім дуже швидко почав перебирати речі. Гроші переклав з гаманця до кишені, гаманець кинув у пакет. Під час цього заняття інспектори патрульної служби і наділи на зловмисника наручники.

Як згодом було встановлено, обидва затриманих неодноразово судимі за крадіжки і грабежі. Порушено дві кримінальні справи, повідомила помічник начальника Дніпровського РУ ГУМВС України в Києві Олена Василяка.

Зараз ви читаєте новину «Киянина двічі за день пограбували на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути