четвер, 10 травня 2012 15:54

Киянин готовий був віддати кілеру $7 тисяч за свою дружину

Киянин готовий був віддати кілеру $7 тисяч за свою дружину
В майбутньому чоловік хотів вбити ще тещу і брата дружини. Фото: obozrevatel.com

У Подільському районі столиці попереджено замовне вбивство. Працівники карного розшуку Подільського міліції отримали інформацію, що 40-річний житель району шукає людину, яка змогла б за гроші вбити його колишню дружину, пише Сегодня.

Мотив злочину виявився банальним - суперечка за розподіл спільно нажитого майна, власниками якого виявилися колишня дружина та її родичі. Після розлучення чоловік залишився практично ні з чим. Іншого виходу з цієї ситуації, крім як фізично усунути колишню половину, він не знайшов. Життя своєї колишньої дружини чоловік оцінив у 7 тисяч доларів.

Переконавшись у намірах чоловіка, правоохоронці розробили оперативну комбінацію, в результаті реалізації якої задокументували його злочинний намір і затримали зловмисника. Щоб довести провину замовника, було необхідно інсценувати смерть жертви. Як підтвердження успішного виконання замовлення, людина захотіла відповідні фотографії.

Під виглядом посередника і потенційного виконавця замовлення виступили оперативні співробітники. Оговтавшись після почутого від співробітників міліції, і переконавшись в тому, що все сказане ними правда, жінка погодилася взяти участь в інсценуванні власного вбивства. Викрадення і смерть потерпілої були дуже натурально імітовані за допомогою гриму та переконливого інсценування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дніпропетровського бізнесмена Аксельрода вбили пострілом у голову

У призначений час виконавець представив фотографії нібито загиблої. Закривавлена екс-дружина переконливо виглядала мертвою. Крім фото, в якості доказів виконавець надав також документи та особисті речі жінки. Замовник повірив і передав обіцяні за вбивство гроші. Під час розрахунку його і затримали.

Відносно затриманого слідчим відділом Подільського управління міліції порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 115 Кримінального Кодексу України. Його подальшу долю визначать слідство та суд.

Як вдалося з'ясувати, в майбутньому чоловік хотів вбити ще тещу і брата дружини.

Зараз ви читаєте новину «Киянин готовий був віддати кілеру $7 тисяч за свою дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути