понеділок, 22 червня 2020 13:29

Кагарлицька справа: підозрюваних поліцейських залишили за ґратами

Кагарлицька справа: підозрюваних поліцейських  залишили за ґратами
Працівників Кагарлицького відділу поліції Миколу Кузіва та Сергія Сулиму підозрюють у зґвалтуванні і побитті. Фото: facebook.com/anton.gerashchenko.7

Апеляційний суд Києва залишив під вартою колишнього поліцейського Кагарлицького відділу поліції Миколу Кузіва. Його підозрюють у побитті та участі в зґвалтуванні жительки Ставів.

Про це повідомила нова адвокатка потерпілої Олена Сотник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування в Кагарлику: розповіли про ще один злочин підозрюваного поліцейського

"Суд відмовив в апеляційній скарзі захисту, залишив під вартою Кузіва Миколу, який підозрюється в катуванні та участі в зґвалтуванні по "Кагарлицькій справі", - каже Сотник.

Незабаром буде розглянута аналогічна скарга по Сергію Сулимі, який підозрюється в зґвалтуванні. Пізніше стало відомо, що його теж залишили за ґратами.

25 травня затримали 2 працівників Кагарлицького відділу поліції на Київщині. Оперуповноваженого 29-річного Сергія Сулиму та начальника сектора кримінальної поліції 35-річного Миколу Кузіва підозрюють у побитті та зґвалтуванні 26-річної Нелі із села Стави вночі напередодні. Її викликали до поліції як свідка у справі про крадіжку з магазину. Разом із жінкою у відділку катували ще одного чоловіка. Кулаками з нього вимагали зізнання у крадіжці.

Зараз ви читаєте новину «Кагарлицька справа: підозрюваних поліцейських залишили за ґратами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути