четвер, 04 серпня 2011 16:05

Іноземець на Дніпропетровщині заробляв на дитячому порно
5

Фото: Фото: Прес-служба МВС

Днями, працівниками ГУМВС України в Дніпропетровській області було викрито злочинну діяльність громадянина однієї із сусідніх держав, який протягом останніх десяти років займався ввезенням, виготовленням та розповсюдженням із використанням мережі Інтернет творів порнографічного характеру, створених за участю дітей.

Про це розповіли у прес-службі МВС у Дніпропетровській області.

За словами міліціонерів, для зйомок порнографії зловмисник використовував дітей віком від п'яти до дванадцяти років із малозабезпечених сімей, дітей сиріт та безпритульних. Зловмисник займався зняттям відеороликів щодо вступу у статевий зв'язок у природній та неприродній формі як дітей між собою, так і дітей та дорослих, у тому числі із застосуванням предметів сексуального характеру.

"Зйомки відеороликів проводилися у таких країнах як Білорусь, Російська Федерація, Україна, Камбоджа, Малайзія та інших", - розповіли в міністерстві.

Діяльність з виготовлення та розповсюдження дитячої порнографії була для зловмисника постійним засобом отримання доходу, який становив від 7 тисяч доларів США на місяць.

Під час проведення спецоперації, фігуранта було затримано на території Дніпропетровської області під час збуту дитячої порнографії.

За цим фактом було порушено кримінальну справу за ч. 4 ст. 301 "Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів" Кримінального кодексу України. Фігуранту справи загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією порнографічних предметів, кіно- та відеопродукції, матеріальних носіїв комп'ютерних програм, засобів їх виготовлення, розповсюдження і демонстрування.

Зараз ви читаєте новину «Іноземець на Дніпропетровщині заробляв на дитячому порно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути