Ексклюзиви
четвер, 04 квітня 2013 13:39

Хуліган з пневматичної гвинтівки поцілив дівчині у голову

Хуліган з пневматичної гвинтівки поцілив дівчині у голову
Вікторія Швець. Фото: progolovne.ck.ua

16-річна Вікторія Швець із Черкас лікується після кульового поранення. 31 березня близько 11 години в неї поцілили із пневматичної зброї. В той момент дівчина робила пробіжку повз будинок. Невідомі стріляли з багатоповерхівки.

"Того дня дочка верталася після пробіжки додому. Перейшла вже на пішу ходу. Раптом відчула удар по голові. Думала, що хтось кинув щось із балкону. Взялася за те місце й рушила далі. Але відчула на руці кров. Попросила допомоги у чоловіка, років 30, який проходив неподалік. Поряд машиною проїжджала дівчина, він попросив відвезти Віку в першу лікарню, бо там був раніше дитячий травмпункт. Рану обробили. Після цього вона подзвонила нам. Медики викликали міліцію і швидку, щоб перевезти її в дитячу обласну травматологію", - розказав батько 45-річний Михайло Швець, який шокований тим, що трапилося з дочкою.

Вікторії зробили знімок. Куля застрягла в кістці черепа з правої сторони, трохи вище скроні. Лікарі кажуть, якби вона змістилася, то потрапила би в око.

"Тілесне ушкодження наніс невідомий. Вже є коло підозрюваних. Відкрите кримінальне провадження за статтею "хуліганство", яка передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років", - сказала Наталія Таран з обласної міліції.

Михайло Швець просить народних депутатів переглянути закон про продаж пневматичної зброї, щоб заборонити її вільний продаж.

Зараз ви читаєте новину «Хуліган з пневматичної гвинтівки поцілив дівчині у голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути