понеділок, 18 березня 2013 15:17

На Рівненщині фанат, який зламав футболістові пальці, отримав 2 роки виправних робіт

На Рівненщині фанат, який зламав футболістові пальці, отримав 2 роки виправних робіт
Хуліган сильно вдарив ногою в живіт, а потім зламав футболісту 4 пальці. Фото: ko44.ru

26-річного мешканця села Підзамче Радивилівського району Рівненської області через заподіянні ним тілесні ушкодження футболісту сільської команди засудили на 2 роки виправних робіт. Він вдарив після матчу гравця ногою в живіт і зломив йому 4 пальці на руці.

"У червні минулого року на стадіоні в селі Підзамче проходив футбольний матч між командами сіл Пляшівка та Козин. Гра була запеклою, отож фанати не стримували емоцій. Був серед них і 26-річний Анатолій, який перебував у стані алкогольного сп'яніння. Після закінчення матчу він підійшов до гравців Козинської футбольної команди. Не стримуючи емоцій, сказав, що вони грали неправильно. Між ним і членами команди спалахнула суперечка", - розповідають у секторі зв'язків з громадськістю обласній міліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єнакіївські гопники обібрали американця

П'яний фанат побив неповнолітнього гравця футбольної команди суперників. Він сильно вдарив його правою ногою в живіт, а потім зломив футболісту 4 пальці на лівій руці. Під час побиття хуліган викрикував: "Будеш знати, як голи забивати!". Правоохоронці через умисне нанесення неповнолітньому тілесних ушкоджень середньої важкості порушили кримінальну справу. Радивилівський районний суд виніс вирок на користь постраждалого.

"Суд призначив покарання два роки виправних робіт за місцем роботи з відрахуванням у дохід держави 20 відсотків заробітку. Також стягнуть на користь потерпілого понад десять тисяч гривень моральної та матеріальної шкоди", - пояснює Віталій Кеда, начальник Радивилівського райвідділу міліції.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині фанат, який зламав футболістові пальці, отримав 2 роки виправних робіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути