вівторок, 20 вересня 2011 14:19

Грузинські альпіністи в горах Осетії знайшли тіло загиблого українця

Грузинські альпіністи в горах Осетії знайшли тіло загиблого українця

У Міністерстві закордонних справ Україні повідомляють, що грузинські альпіністи знайшли тіло загиблого українця в горах Північної Осетії.

Як розповів на брифінгу у вівторок прес-секретар МЗС Олександр Дикусаров, 16 вересня компетентні органи Північної Осетії отримали повідомлення про смерть українського альпініста.

"Як нам сьогодні повідомили в посольстві України в Грузії, тіло громадянина України було знайдено 18 вересня групою грузинських альпіністів", - сказав він.

При цьому в МЗС Грузії додали, що точне місцезнаходження тіла поки встановлюється: до місця, де його знайшли, вже вирушила пошуково-рятувальна група.

"І ми очікуємо, що при сприятливих погодних умовах, рятувальна група дійде до цього місця впродовж сьогоднішнього дня і вже в наступні години воно буде доставлено до Тбілісі", - додав Дікусаров.

Він також зазначив, що українські дипломати приймуть всі необхідні заходи для доставки тіла загиблого альпініста до України.

Нагадаємо, за повідомленням генерального консульства України в Ростові-на-Дону, 16 вересня в горах Республіки Північної Осетії-Аланії загинув український альпініст.

Зараз ви читаєте новину «Грузинські альпіністи в горах Осетії знайшли тіло загиблого українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути