Ексклюзиви
четвер, 08 вересня 2011 11:18

Різ Візерспун під час пробіжки збила 84-річна автолюбителька

 

С "білявкою в законі" Різ Візерспун стався нещасний випадок. Оскароносну актрису просто на пішохідному переході збила машина, за кермом якої сиділа пенсіонерка.

Інцидент стався в місті Санта-Моніка неподалік Лос-Анджелесу, штат Каліфорнія. Зірка телеекрану здійснювала ранкову пробіжку по вулиці Джорджина-авеню. Актриса перетинала дорогу по "зебрі", коли несподівано опинилася під колесами машини. З'ясувалося, що Візерспун збив автомобіль, котрий виїхав з боку 20-ї вулиці, зазначає CNN.

Порушницею правил дорожнього руху виявилася 84-річна жінка, яка сиділа за кермом транспортного засобу. На щастя, швидкість машини не перевищувала 35 кілометрів на годину, що дозволило американській актрисі, продюсеру і, до речі, мамі двох дітей уникнути серйозних травм. За інформацією фахівців, 35-річна Різ відбулася всього лише ударами і подряпинами. Після наїзду зірку, звичайно ж, в екстреному порядку госпіталізували в найближчу клініку, але скоріше для профілактики. В даний час життю актриси ніщо не загрожує, і вона відпочиває вдома зі своєю сім'єю.

Фанати голлівудської зірки, які занепокоєні станом здоров'я Візерспун, провели її з квітами від госпіталю до будинку.

"Я така щаслива, що все обійшлося! - написала одна з прихильниць актриси в своєму Twitter. - Різ приголомшлива, вона зовсім не виглядала переляканою або збентеженою при виході із клініки!"

А ось літній автомобілістці, за словами інспектора дорожньої поліції Каліфорнії, загрожує покарання. Вона буде притягнута до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Нагадаємо, Лаура Джин Різ Візерспун, уродженка Нью-Орлеана, має чимало престижних нагород і титулів. Проривом для неї стала роль Елль Вудс в комедії "Блондинка в законі", яка принесла актрисі номінацію на премію "Золотий глобус". Широке визнання критиків Різ отримала, зігравши Джун Картер, дружину Джонні Кеша у фільмі "Переступити межу". За цю роль актриса була удостоєна численних нагород, включаючи премії "Оскар", "Золотий глобус" і BAFTA за кращу жіночу роль.

Крім того, Візерспун володіє продюсерською компанією під назвою Type a Films. У 2007 році вона стала обличчям косметичної компанії Avon і почесним головою однойменного благодійного фонду.

Зараз ви читаєте новину «Різ Візерспун під час пробіжки збила 84-річна автолюбителька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути