понеділок, 08 квітня 2013 20:32

Грабіжники необережно напали на суддю і попалися

Грабіжники необережно напали на суддю і попалися
Фото: nsk.sibnovosti.ru

У п'ятницю, 5 квітня, міліція Львова затримала 7 членів злочинної групи, які грабували людей та магазини на території області. Використовували при тому зброю та маски для обличчя.

Затримати їх вдалося по гарячих слідах після того, як у п'ятницю в 6 год ранку вони напали на 59-річного заступника голови Апеляційного суду Львівської області Тадея Пайонкевича. На вул. Зеленій чоловік ішов пішки. Злочинці збили його з ніг, забрали барсетку з документами та 200 грн.

До того вони вже грабували львівські магазини.

"27 березня та 4 квітня злочинці побували у львівських продуктових магазинах. Приходили у масках, погрожували пістолетом, відбирали гроші із каси. У першому забрали 1500 грн. У другому - 3000 грн, картки поповнення на 2000 грн, зірвали золотий ланцюжок з шиї продавчині на суму 4800 грн, прихопили три пляшки пива," - повідомили у прес-центрі обласної міліції.

Зловмисників також підозрюють у скоєнні 10 розбійних нападів і пограбувань. Під час затримання вилучено два пневматичних пістолети, кастет, пристрій для відстрілу гумовими кулями, електрошокер маски для обличчя.

Усі злочинці непрацюючі, мешканці Мостиського району Львівської області, віком 20-30 років. Двоє із них відбували покарання за крадіжки та незаконне заволодіння автотранспортом.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники необережно напали на суддю і попалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути