четвер, 23 лютого 2017 10:23

Грабіжник вистрілив у шию поліцейському

Грабіжник вистрілив у шию поліцейському
spec-kor.com.ua

Сьогодні, 23 лютого, близько 4 ранку в Сумах сталося пограбування зі стріляниною. Банкоматний грабіжник важко поранив правоохоронця. Його забрала "швидка". Інцидент стався в районі Хіммістечка на вулиці Лінійній.

Про це повідомляє "ТСН".

"Двоє чоловіків намагалися пограбувати банкомат "Райффайзен Банк Аваль". Спрацювала сигналізація. На місце одразу приїхали правоохоронці. Грабіжники не встигли забрати гроші. Почали тікати, відстрілюючись. Один зловмисник вистрілив у 42-річного сержанта поліції. Дві кулі влучили у шию. Поліцейські почали відстрілюватися. Поранили втікача у ногу. Таким чином, 35-річного грабіжника вдалося затримати. Його скрутили та передали медикам. Один злочинець утік. Пораненого правоохоронця терміново госпіталізували до реанімації. За його життя борються лікарі", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві поліція під час переслідування відкрила стрілянину

Затриманий нещодавно приїхав до Сум із іншої області. Нині з ним працюють правоохоронці. У столиці введено план "Перехоплення". Поліція не виключає, що у злочинця були спільники. На місці працюють оперативники. Триває слідство.

На Рівненщині грабіжники кинули у машину поліцейських вибухівку. Правоохоронці стали випадковими свідками пограбування. Зупинилися. Один правоохоронець отримав численні осколкові поранення. Водій - дві кулі в область спини та шиї. Самі зловмисники втекли. Триває досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник вистрілив у шию поліцейському». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути