середа, 14 грудня 2016 11:23

Грабіжники кинули у поліцейських вибухівку

Грабіжники кинули у поліцейських вибухівку

13 грудня близько 19 години на Рівненщині грабіжники кинули у машину поліцейських вибухівку. Один правоохоронець отримав численні осколкові поранення. Зловмисники утекли.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

36-річний мешканець Нетішина, приватний підприємець, разом з дружиною їхали автомобілем FORD у Рівне. Поблизу села Гільча-1 зупинилися, аби замінити колесо. В цей час до них під'їхала "ВАЗівка" та перегородила смугу руху. Із салону вийшли четверо невідомих чоловіків у масках. Один із нападників відразу почав стріляти по автомобілю FORD, інший — побив підприємця та забрав сумку з грошима.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У метро поранили поліцейського

"Злочинців помітили працівники сервісного центру, які поверталися після виконання доручення службовим автомобілем VolkswagenPassat із Острога до Рівного. 43-річний начальник територіального сервісного центру, який був за кермом, зупинився. Нападники, помітивши поліцейську автівку, почали тікати в напрямку селища Мізоч. Їх переслідували аж до села Озірко. Там невідомі зупинилися та кинули в лобове скло службового автомобіля вибухонебезпечний пристрій. Після вибуху водій Volkswagen Passat ще отримав дві кулі в область спини та шиї. Зловмисники кинули свій автомобіль та втекли", - повідомив заступник начальника Здолбунівського відділення поліції Ігор Коцюбинський.

Начальника територіального сервісного центру №5641 із численними осколковими та кульовими пораненнями госпіталізували в Рівненську обласну лікарню. Приватний підприємець з Нетішина отримав закриту черепно-мозкову травму, забійну рану голови, струс головного мозку і після надання медичної допомоги від госпіталізації відмовився.

За фактом розбою розпочато досудове розслідування. Нападників розшукують.

У Маріуполі на Донеччині слюсар намагався задушити поліцейського. Напав на нього, щоб відібрати автомат.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники кинули у поліцейських вибухівку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути