пʼятниця, 04 січня 2019 11:37

Грабіжник погрожував смертельною ін'єкцією

Грабіжник погрожував смертельною ін'єкцією
У Борисполі затримали чоловіка, який пограбував 18-річну жінку. Нападник погрожував їй шприцем зі смертельною вакциною. Фото - npu.gov.ua

У Борисполі на Київщині затримали чоловіка, який пограбував 18-річну жінку. Нападник погрожував їй шприцем зі смертельною вакциною.

Напад стався 3 січня близько 19:00, повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

"Невідомий у медичній масці напав на дівчину, відібрав у неї мобільний телефон, гроші та банківські картки. Потім, погрожуючи шприцем зі смертельною вакциною, дізнався їхній пін-код. Постраждала описала прикмети нападника і вказала напрямок, куди він зник. Правоохоронці розшукували міцного чоловіка в темному верхньому одязі та з капюшоном на голові", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миттєва карма: злодійка померла на місці злочину

Оперативники Бориспільського відділу поліції затримали зловмисника "гарячим слідом". Ним виявився 32-річний уродженець Полтавщини, який тимчасово проживає в Києві і вже мав проблеми з законом.

Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили у нього речові докази: шприц, ампули, медичну маску, гроші та інше майно, викрадене у дівчини.

За даним фактом порушене кримінальне провадження. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання затриманому запобіжного заходу. Триває слідство.

У Києві в районі Відрадного 2 чоловіків напали на 12-річну дівчинку. Погрожували ножем для того, щоб відібрати мобільний телефон. Один із нападників виявився поліцейським.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжник погрожував смертельною ін'єкцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути