пʼятниця, 21 грудня 2018 12:33

"Терзали, погрожували ножем в обличчя" - на дівчинку напав поліцейський

"Терзали, погрожували ножем в обличчя" - на дівчинку напав поліцейський
У Києві двоє молодиків напали на 12-річну дівчинку та відібрали мобільний телефон. Фото: kremen.today

У Києві 20 грудня у районі Відрадного 2 молодиків напали на 12-річну дівчинку. Погрожували ножем для того, щоб відібрати мобільний телефон. Один із нападників виявився поліцейським.

"Сьогодні, 20 грудня, на мою молодшу дочку Яну (12 років) у парку за кінотеатром Тампере о 18:00 напали 2 дорослих хлопців 19 і 26 років. Погрожували ножем в обличчя і вимагали віддати телефон. Дитина чинила опір, вони її повалили на сніг, закрили рота рукою та відібрали телефон", - розповіла мати дівчинки Наталка Саргсян у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1-місячне немовля померло від переохолодження

За словами жінки, старший хлопець є співробітником правоохоронних органів, одружений, має 10-місячну дитину. Затримати злочинців допомогли 2 громадян, які йшли до дитячого садку забирати своїх дітей. Вони врятували дівчинку, правопорушників затримали із телефоном і викликали поліцію.

Речниця столичної поліції Оксана Блищик у коменатрі ТСН підтвердила факт вчинення правопорушення. За її словами, одним із молодиків дійсно є співробітник поліції. Відкрите проваждення, справа передана до Держбюро розслідувань.

"Справою займається ДБР, тому що у ній фігурує поліцейський. Поліція Києва проводить службове розслідування, а ДБР розпочате кримінальне провадження і, відповідно, здійснюється розслідування цього правопорушення", - сказала Блищик.

У Києві зірвався з 24 поверху боєць Державної служби з надзвичайних ситуацій Олександр Шевченко. Його троси обрізало склопакетом.

Зараз ви читаєте новину «"Терзали, погрожували ножем в обличчя" - на дівчинку напав поліцейський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути