понеділок, 15 жовтня 2012 14:13

Гість забив кочергою двох чоловіків на Рівненщині

Гість забив кочергою двох чоловіків на Рівненщині
Під час обшуку в оселі знайшли кочергу – ймовірно нею і забили чоловіків. Фото: ukrlife.net

Рівненські міліціонери шукають убивцю двох мешканців села Крупове Дубровицького району. У суботу 13 жовтня понівечені тіла 55-річного Олександра та 48-річного Василя виявила медична сестра, яка проходила повз їхню хату. Чоловіки лежали всі у крові - хтось проломив їм черепи.

"Про жахливу знахідку дізналися від місцевої жительки, яка працює у фельдшерсько-акушерському пункті. Близько 18-ої вечора подзвонила схвильована медсестра і сказала, що в їхньому селі два трупи", - розповідають у прес-центрі обласного управління міліції. – "Навіть слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце, була шокована жорстокістю – в обох чоловіків на головах були численні рани".

Трупи покоїлися на ліжках посеред кімнати у занедбаній оселі. Сусіди кажуть, що потерпілі зловживали алкоголем. Попід хатою досі валяється купа порожніх пляшок з-під горілки. Пенсіонер Олександр був власником будинку, проживав у ньому один. А непрацюючий Василь час од часу заходив до нього у гості, щоб випити чарчину.

Під час обшуку в оселі знайшли кочергу – ймовірно нею і забили чоловіків. Хто і за що убив селян, правоохоронці поки точно не знають. Припускають, що зловмисник міг бути не один.

Наразі слідчі опитують мешканців Крупового.

"Ми встановлюємо обставини та визначаємо коло знайомств жертв. Уже маємо певну попередню інформацію щодо осіб, які причетні до цього злочину", - каже головний міліціонер області Василь Лазутко. – "Думаю, це відбулося під час розпиття спиртних напоїв або з'ясування стосунків між господарем та гостями. Порушено справу за фактом навмисного убивства".

Зараз ви читаєте новину «Гість забив кочергою двох чоловіків на Рівненщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути