понеділок, 17 грудня 2018 15:29

Фастів прощається із військовим, у квартирі якого стався вибух

Фастів прощається із військовим, у квартирі якого стався вибух
У Фастові на Київщині прощаються з військовослужбовцем 33-річним Віталієм Бабіченком, в квартирі якого стався вибух кілька днів тому. Фото - ТСН

Сьогодні, 17 грудня, у Фастові на Київщині прощаються з військовослужбовцем 33-річним Віталієм Бабіченком, у квартирі якого стався вибух кілька днів тому.

На прощання прийшли кілька десятків людей, серед них близькі родичі та працівники військкомату, повідомляє ТСН.

Матір загиблого впевнена, що вибух стався саме через витік газу. Каже, що син у квартирі робив ремонт і майже не жив. У розповіді сусідів Віталія, які скаржилися на гучні гулянки у квартирі сина, не вірить.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Залишилася вдома, бо занедужала" - поховали жертву вибуху будинку в Фастові

Епіцентром вибуху став 4 поверх 5-поверхівки – усі міжкімнатні перегородки зруйновані, встояли лише несучі стіни. Двері квартири, у якій стався вибух, були зачинені зсередини.

14 грудня у 5-поверхівці у Фастові прогримів потужний вибух близько дев'ятої ранку. Через вибух обвалилися 3 верхні поверхи. Пізно ввечері під час пошукових робіт рятувальники дістали тіла 2 загиблих з-під завалів будинку. Один із них - чоловік, у квартирі якого і стався вибух. Офіційно причину вибуху не назвали - тривають експертизи. Попередньо припускали, що це міг бути вибух газу. Проте місцеві мешканці у це не вірять. Кажуть, у горезвісній квартирі мешкав учасник бойових дій на Сході, який не раз непокоїв сусідів гучними гулянками та агресивними витівками.

Зараз ви читаєте новину «Фастів прощається із військовим, у квартирі якого стався вибух». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути