Ексклюзиви
середа, 01 лютого 2017 14:19

Екс-беркутівець зламав носа школяреві

Екс-беркутівець зламав носа школяреві

В Івано-Франківську 14-річному Юрієві Перепічці зламали носа. Підозрюють колишнього працівника "Беркуту" та ветерана АТО Віталія Мельничука.

Про це йдеться в ТСН.

За словами потерпілого, він увечері йшов додому та зустрів друзів, з якими агресивно розмовляв якийсь чоловік.

"Незнайомець сказав, що мене також знає, запитався, в якому я класі, школі – і зразу раптово вдарив мене по носі. Я впав. Друзі почали нас розбороняти, бо він хотів мене ще добивати", - каже Юрій.

Він зателефонував батькам, ті побігли на допомогу, але чоловік був у бронежилеті й погрожував їм зброєю. Розборонили бійку патрульні, які проїжджали повз. Чоловіка зі зброєю затримали. Револьвер був травматичний, дозвіл на нього чоловік мав. Однак, за словами правоохоронців, деякі патрони виглядали, наче перероблені на бойові, тож зброю забрали на експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Старшокласники побили підлітка на уроці

Сам затриманий пояснив, що захищав свого 13-річного сина, якого жорстоко побили.

"У сина струс мозку та часткова втрата пам'яті. У соцмережі він показав фото своїх кривдників. Це були учні, які на рік старші, а може, ще й більше. Я мусив показати, що у дитини є тато. Бо ми у цю школу дитину перевели недавно, і він стикнувся з "обкаткою", як говорять", - пояснює Віталій Мельничук.

За його словами, та компанія підлітків і є кривдниками його сина. Запевняє, що навіть не встиг поговорити, коли на нього напали. Зброєю нікому не погрожував.

Усі обставини події з'ясовує поліція.

У Києві незнайомець перестрів школяра неподалік школи. Почав з'ясовувати з ним стосунки. Ніби-то той образив дівчину його товариша. Погрози переросли у бійку. Спочатку нападник бризнув йому в очі газовим балончиком. Потім повалив на землю та побив.
Зараз ви читаєте новину «Екс-беркутівець зламав носа школяреві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути