Ексклюзиви
четвер, 02 грудня 2021 17:59

Дуже непрості люди: бізнесмен розповів про батьків 16-річного водія Infiniti

Дуже непрості люди: бізнесмен розповів про батьків 16-річного водія Infiniti
У Харкові 16-річний Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti вчинив смертельну аварію. Фото: suspilne.media

Батьки 16-річного Миколи Харківського, підозрюваного в смертельній аварії на просп. Гагаріна в Харкові, "дуже непрості люди".

Громадськість сподівається, що до відповідальності притягнуть і їх. І що "порішати" й "домовитися" у цій ситуації рідним підлітка не вдасться, розповів харківський бізнесмен і меценат Юрій Сапронов, передає "Телеграф".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коля Харківський сказав: "Моя куртка коштує дорожче, ніж уся ваша родина" - адвокат Ігор Черняк

"Зло має бути покарано. Ми всі знаємо про тата й маму. Це дуже непрості люди. Не кожен м'ясник центрального ринку міг зайти до покійного Геннадія Кернеса. А мама. Це багато років колекторська фірма. Ви знаєте, що таке вибивання боргів. Це означає, що всіх силовиків добре знає багато років", – зазначив бізнесмен.

Водночас додав, що притягнення до відповідальності батьків у таких випадках в Україні ще не було. Хочуть створити "цей прецедент у Харкові".

"Думаю, що притягнуть. Навряд чи посадять, але умовний термін і розголос точно отримають. І інші мами з татами почнуть думати, можливо", – поділився думкою Сапронов.

26 жовтня в Харкові Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti проїхав на червоне світло на великій швидкості й зіткнувся з легковим авто Chevrolet.

Від потужного удару легковик буквально розірвало на частини. Водій 58-річний Ігор Носов загинув миттєво. Водій і пасажири люксового авто травмувалися.

Щодо батьків Харківського слідчі відкрили два кримінальні провадження .

Відомо, що батько підлітка Михайло Харківський працює м'ясником на Центральному ринку Харкова. А мати Марина Дегтяр ще до трагедії поїхала в Німеччину на заробітки, після повернення в коментарях ЗМІ про роботу і чим займалася раніше, не уточнювала, назвала себе домогосподаркою. З чоловіком вони живуть окремо, але дітей виховують разом. Крім Миколи, у них є ще двоє молодших синів.

Зараз ви читаєте новину «Дуже непрості люди: бізнесмен розповів про батьків 16-річного водія Infiniti». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути