Ексклюзиви
понеділок, 21 грудня 2020 11:10

ДТП за участі п'яної підприємиці: що відомо про водійку та стан 5-річної потерпілої

ДТП за участі п'яної підприємиці: що відомо про водійку та стан 5-річної потерпілої
У Луцьку п'яна підприємиця влаштувала масштабну аварію. Постраждали 5-річна дівчинка і жінка Фото: vl.npu.gov.ua

5-річна дівчинка, яка постраждала в дорожньо-транспортній пригоді в Луцьку на просп. Відродження, перебуває у важкому, але стабільному стані.

Її мають перевести із реанімації у відділення нейрохірургії, розповів заступник генерального директора КП "Волинське обласне дитяче територіальне медичне об'єднання" з хірургічної роботи Ігор Дородних.

"Дитина у свідомості. В аварії отримала відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом кісток основи черепа. Ці травми однозначно позначаться на здоров'ї дитини в майбутньому. Це важкі травми", – розповів Ігор Дородних.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний поліцейський влаштував ДТП та погрожував свідкам розправою

Винуватиця аварії, за попередніми даними, місцева підприємиця 32-річна Інна Вільчинська. Вона раніше потрапляла в поле зору ЗМІ через скандал із працівниками у власному магазині "Бруклін". Жінку звинувачували в тому, що вона неофіційно винаймала робітників, вони працювали по 15 год. А згодом заявляла, що в магазині недостача і не платила зароблених грошей.

ДТП за участю Audi Q5, таксі Chevrolet Aveo і Renault Megane сталася пізно ввечері 19 грудня на просп. Відродження в Луцьку. Попередньо поліція встановила, що 32-річна водійка Audi Q5 допустила зіткнення з Chevrolet Aveo, який відкинуло на смугу зустрічного руху, а далі в'їхала в Renault Megane. За словами свідків аварії, водійка Audi перебувала в стані алкогольного сп'яніння. У поліції кажуть, що відібрали необхідні зразки в наркодиспансері, результат дослідження обіцяють оприлюднити сьогодні, 21 грудня. Медики госпіталізували до лікарні 5-річну пасажирку таксі з важкими травмами. Також у лікарні перебуває пасажирка Audi Q5.

Зараз ви читаєте новину «ДТП за участі п'яної підприємиці: що відомо про водійку та стан 5-річної потерпілої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути