пʼятниця, 01 лютого 2019 10:18

"Дружили багато років" - адвокат розповів нові подробиці стрілянини біля суду

"Дружили багато років" - адвокат розповів нові подробиці стрілянини біля суду
30 січня в Миколаєві біля будівлі Ленінського районного суду 52-річний Герасим Багірянц із рушниці "Сайгак" розстріляв подружжя одеситів. Фото - Новости N

Сьогодні, 1 лютого, суд має обрати запобіжний захід миколаївському бізнесменові Герасиму Багірянцу, який на очах у численних свідків застрелив подружжя Михайла та Тетяну Бєлових.

Про підозру чоловікові вже оголошено. Слідчим злочинець сказав, що вбивства не планував, а зброю завжди тримав у машині, бо мисливець.

Адвокат загиблих Олег Кірюхін твердить - нападник погрожував парі убивством ще півроку тому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шоковані вчинком" - сусіди розповіли про бізнесмена, який розстріляв подружжя

"Багірянц мені каже: відійдіть убік. Відходжу вбік – і бачу: постріл, Бєлов падає, немов підкошений, і тут же він стріляє в дружину, вона тікає", - розповідає Кірюхін, передає ТСН.

Із родиною Багірянців з Миколаєва Бєлови дружили багато років. За словами адвоката, Герасим ще у 2008 році позичив у Бєлових $60 тис., заставою були його будинки у Миколаєві.

"Один із них мав продатися, і за рахунок цього мав бути повернутий борг. Але не повернув, переписав ці будинки на своїх дітей. Дізнавшись про це, Бєлови звернулися до суду, аби скасувати договір, і суд задовольнив позов. Багірянца це обурило. Він заявив, що він борги повернув, а я кажу: чим це підтверджується? Він: є скріншот переписки. Я спитав: а є у вас розписки? То він казав, що нема, то відмовлявся від дачі свідчень", - пояснив Олег Кірюхін.

Адвокат Бєлових говорить, що трагедії можна було б уникнути – мовляв, ще півроку тому Багірянц погрожував убивством, і це було записано в телефоні Бєлова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилось відео розстрілу подружньої пари

"Він повідомив до прокуратури, прокурор - до поліції ще 20 серпня 2018-го. Подав заяву про шахрайство зі сторони Багірянца та про погрози вбивством", - розповів Олег Кірюхін.

У поліції це заперечують. Слідчими розслідувалася справа про невиконання рішення суду за борговими зобовязаннями, але заяви від людей про те, що їм погрожують вбивством, не надходило.

Сина підозрюваного теж затримували, але після надання свідчень відпустили.

30 січня у Миколаєві біля будівлі Ленінського районного суду 52-річний Герасим Багірянц із рушниці "Сайгак" розстріляв подружжя одеситів 60-річного Михайла Бєлова та його 58-річну дружину.

Зараз ви читаєте новину «"Дружили багато років" - адвокат розповів нові подробиці стрілянини біля суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути